Redningskransen er en konsulentvirksomhed med fagligt dygtige medarbejdere, der udbyder og leverer ydelser til sagsbehandlere i kommuner i Vendsyssel.

Virksomheden blev opstartet i 2013 og senere overtaget af Carina Ravnsholm i 2017, som i dag er ejer og leder af virksomheden.

Redningskransen har gennem årene udviklet sig til at kunne dække sagsbehandlernes mange forskellige behov inden for Serviceloven i forbindelse med voksne med særlige behov - og børn, unge og deres familie og netværk. Samt inden for LAB og Ungeindsatsloven i forbindelse med unge og voksne med behov for beskæftigelsesfremmende og uddannelsesmæssige tiltag.

Hvad karakteriserer os?


Vi er kommunernes fagligt dygtige samarbejdspartner, som vejleder, støtter, koordinerer og udarbejder rapporter.

Vi har spidskompetencer i forhold til sager med komplekse problemstillinger og erfaring for at løse givne opgaver ud fra en fælles forståelse og kultur blandt medarbejderne og arbejder ud fra nogle enkle principper, som er vores grundlæggende motivation:
Filosofi


Vi ønsker at bidrage til forandringer, små som store, hos voksne, børn, unge og deres familier og arbejder ud fra filosofien om, at: